Om Himlajord allmogekläder

Himlajord är namnet på min kollektion av allmogekläder. Kollektionen är min tolkning av allt det underbara och vackra som kan gå under beteckningen den svenska allmogetraditionen.

Jag tycker att både kläder och inredning i allmogestil är så fantastiskt vackert och jag älskar att omge mig med detta sköna. Om ni klickar på bilderna kommer ni vidare till plaggets sida!

Mitt syfte med hemsidan är att nå ut till er som tycker att detta är lika vackert som jag! Jag vill med sidan visa upp mina kläder och samtidigt ge er möjlighet att göra unika beställningar utifrån era önskemål.

Jag konstruerar mönstren till de flesta plaggen själv och syr upp samtliga kläder helt på egen hand. Det ni får är ett plagg gjort utifrån era personliga mått och med era önskemål om färg, material och detaljer. På så vis blir det ett unikt plagg och ett äkta svenskt hantverk, tillverkat av mig med kärlek och glädje.

Tygerna som jag använt på bilderna ska bara ses som exempel – vissa går att få tag på, andra inte. Det ger er å andra sidan möjligheten att komma med egna önskemål och kombinationer! Jag hjälper er gärna med idéer och tips, kontakta mig så kan vi diskutera möjligheter och gemensamt komma fram till något!

Hoppas ni ska hitta något ni tycker om! Tveka inte att kontakta mig vid frågor eller synpunkter! Ni når mig på info@lisa-finasallmoge.se. Jag lägger ut nyheter och aktuella händelser på Facebook och Instagram.